phone 0495/24 59 26

Over

Kim Demeyere

Sinds 2012 heb ik me verdiept in yoga, tai chi en mindfulness, wat leidde tot opleidingen als mindfulness coach, NERVA hartcoherentie coach (ook voor kinderen vanaf 10 jaar via kwaliteitslabel NERVA Hartekracht), en gecertificeerd TRE® Provider, een lichaamsgerichte techniek om chronische spanning en stress los te laten. Momenteel volg ik een tweejarige opleiding tot Therapeutisch Coach.

In 2020 is Relaxlab ontstaan uit mijn passies. Mijn hoofdpraktijk bevindt zich in 1820 Steenokkerzeel, een gemeente bij de luchthaven.


Na meer dan 22 jaar in de burgerluchtvaart te hebben gewerkt in diverse rollen en verantwoordelijkheden, heb ik ervoor gekozen om me volledig te richten op mijn passies en talenten.

Bij Relaxlab bied ik relaxatie-therapie, stressreductie- en stressmanagementvaardigheden aan, zoals hartcoherentie, TRE®, en mindfulness coaching, met mijn eigen unieke accenten. Dit is beschikbaar voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar, evenals voor bedrijven, verenigingen, scholen en organisaties.

Relaxlab is een plek om te leren weer tot rust te komen in een veilige en vertrouwelijke omgeving. Wees welkom!Relaxlab draagt het kwaliteitslabel Nerva Coach{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x